sábado, 28 de enero de 2017

Joves innovadors i menors de 30!

Sabeu d'aquelles notícies que t'encanta llegir i que et fan posar un somriure sincer a la cara? Doncs així estic jo ara.

Acabo de veure que la prestigiosa revista Forbes ha fet una llista dels i les joves menors de 30 anys que canviaran el món en el futur pels seus projectes innovadors. M'encanta no... em fascina, que la gent jove destaqui pel seu intelecte, per la seva creativitat i el seu talent. 

D'aquesta llarga llista n'hi ha força que són catalans i que aquí vull destacar:


El David Andrés, cuiner, propietari i xef del restaurant Somiatruites d'Igualada i cap de cuina del restaurant ABaC, amb dues estrelles Michelin i proclamat, durant dos anys seguits, millor xef jove del sud d'Europa.


Els EdPuzzle, una plataforma educativa gratuita creada fa 3 anys als EUA per quatre catalans de 28 anys (amics de tota la vida) que serveix per a que els i les mestres puguin penjar-hi videos per a les seves lliçons i que l'alumnat els pugui veure des de qualsevol lloc. Als Estats Units la fan servir el 25% de les escoles i a Espanya moltes l'estan coneixent.


L'Ariadna Masó (osonenca de 28 anys) és la subdirectora del fons d'inversió americà Barings i destaca perquè al 2016 va tancar inversions per valor de 200 milions de dòlars en empreses de creixement.


L'empresa de missatgeria Glovo te com a principal lema: "demana el que vulguis i t'ho portem en 1 hora". Un dels seus cofundadors és el Oscar Pierre, barceloní nascut el 1992. ja estan instal·lats a 8 ciutats espanyola i a algunes europees com París i Milà.


I el més jove de la llista, l'Àlex Sicart, que amb només 17 anys han creat Sharge, una empresa per compartir energia. Amb una aplicació i un dispositiu instal·lat als carregadors, qualsevol usuari pot compartir energia del seu cotxe elèctric.

Una autèntica passada! A seguir creant i innovant joves!

No hay comentarios: